Uw Pool - Uw Opbouw Zwembad | VPK-ALBO

NIEUW!

Veilig, comfortabel & energiezuinig.


OPBOUW ZWEMBAD

EEN OPBOUWZWEMBAD MET WERKELIJK ALLES AAN BOORD!


Dit opbouw zwembad biedt tal van voordelen ten opzichte van een ingebouwd zwembad en is voorzien van werkelijk alle comfort.


Dit zwembad is niet alleen een heel stuk goedkoper dan een ingebouwd maar is bovendien zonder enige twijfel veel veiliger.


De ingebouwde technieken zijn samengesteld met betrouwbare componenten van de hoogste kwaliteit. Bovendien hoef je helemaal niet meer te beschikken over een poolhouse voor de technische installatie, want deze werd volledig geïntegreerd in het compartiment onder het trapgedeelte. M.a.w. de installatie is compact uitgevoerd en direct bereikbaar. Dit opbouwzwembad is dus niet alleen veel goedkoper maar u hoeft geen kosten te voorzien voor een poolhouse.


Dat dit opbouw zwembad energiezuiniger is hoeft geen betoog. De dikke wandisolatie voorkomt dat het water snel afkoelt. Bovendien helpt de omgevingswarmte, in de lente en zomer, mee om het water op temperatuur te houden.


Een zeer aangenaam extraatje is het feit dat de mooie witte rand van het zwembad kan gebruikt worden als "bar". De barstoelen zijn bovendien zo ontworpen dat ze in het water kunnen geplaatst worden. Op die manier kan je ervoor kiezen om samen te genieten van het gezelschap met een hapje en een drankje terwijl je toch in het zwembad vertoeft.


Het automatische rolluik beschermt het opbouwzwembad van eventueel vuil, stof of vallende bladeren en fungeert bovendien als isolator wanneer het rolluik gesloten is.


De sfeerverlichting rondom het zwembad zorgt ervoor dat je tuin plots een diepere dimensie krijgt. Het oogt gewoonweg feeëriek en doet je zoal wegdromen alsof je in een luxe hotel vertoeft ergens diep in het Zuiden.


Dit zwembad is "verplaatsbaar" en in de meeste gevallen, weliswaar afhankelijk van gemeente tot gemeente, hoeft er geen bouwvergunning voorzien te worden.


Wenst u meer info?


Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 09/330.13.80

Of u kan ons bereiken via e-mail info@vpk-albo.be

of via ons contactformulier.

of bezoek onze 3000m² toonzaal waar dit opbouwzwembad opgesteld staat!